Fora/Hjemmeside/Abonnementer

Fordele for medlemmer af Ældre Sagen

Jesper Bergmann
slog den/det op d. 31. maj 2013 11:46

Som medlem af Ældre Sagen får du gode tilbud hver måned. Her kan du se en udførlig guide, til hvordan du gør brug af tilbuddene og melder dig ind.

1. Klik ind på www.riidr.com/aeldresagen og find den bog du gerne vil købe - du kan se de aktuelle tilbud nederst på siden. Hvis ikke du ønsker at købe en e-bog med det samme, kan du også følge dette link for at oprette dig.

2. Hvis du ikke allerede er bruger skal du klikke på "Opret profil"

3. Udfyld alle oplysningerne med dit fornavn, eftermavn, email, brugernavn og adgangskode, og tryk herefter på den blå knap "Opret profil"

4. For at gøre brug af alle tilbuddene som medlem af Ældre Sagen skal du nu indtaste dit Ældre Sagen medlemsnummer. Du kan også indtaste dit telefonnummer i stedet for. Tryk herefter på den blå knap "Fortsæt"

5. Efter at være blevet medlem af Ældre Sagen hos Riidr, kan du nu købe din bog med rabat.

Se dine rabatter som medlem af Ældre Sagen

Som medlem af Ældre Sagen hos Riidr, får du hver måned rabat på populære e-bøger fra store danske forlag som Gyldendal og Rosinante. Når du først er medlem af Ældre Sagen hos Riidr, og er logget ind på din profil på www.riidr.com kan du se dine tilbud og rabatter ved at trykke på "Indløs rabatter" i toppen af skærmen til venstre for dit navn. Herefter kan du gøre brug af tilbuddene ved at klikke på hver enkelt rabat.

Se dine rabatter i dit bibliotek

Når du først er medlem af Ældre Sagen hos Riidr, og er logget ind på din profil på www.riidr.com kan du se dine tilbud og rabatter ved at gå til dit bibliotek. Herefter skal du klikke på "Ældre Sagen" der står under abonnementer i venste side. Når du har gjort det, vil du kunne se de bøger du får tilbud på.

Emnet er lukket for kommentarer