Hvor kan jeg se mine tidligere køb?

Du kan altid se dine tidligere køb under dine personlige oplysninger.

Klik på 'Konto' i øverste højre hjørne og vælg 'Konto' på den liste der kommer frem.

På siden med dine personlige oplysninger skal du klikke på menupunktet "Betaling".

Hvis du klikker på teksten "Klik her for at se en oversigt over alle dine køb" kommer du til en side, hvor du kan se detaljerne på de e-bøger og lydbøger du har købt.