Hvordan undgår jeg at downloade e-bøger til udlandstakster?

Hvis du skal til udlandet, så anbefaler vi, at du downloadet dine e-bøger inden du rejser.

Undgå at logge af din Riidr-konto inden afrejse, da det kræver netforbindelse at logge ind.

Alle de e-bøger, som du har downloadet inden afrejsen, forblive i dit bibliotek og du skal dermed ikke betale udlandstakster.

Har du Wifi, der hvor du rejser til, kan du også downloade bøgerne, mens du er logget på Wifi-forbindelsen, uden at det koster ekstra.