Vil jeg altid kunne finde min købte e-bog på Riidr.dk?

Du vil altid være i stand til at hente dine e-bøger fra Riidr igen. Om du downloader dem via Riidr.dk eller via Riidr Bøger applikationerne til Apple enheder eller Android spiller ingen rolle. Dvs. du kan altid downloade e-bøgerne igen fra Riidr, såfremt du skulle have brug for det.

Du bør være opmærksom på at e-bøger beskyttet med Adobe DRM max. kan downloades 5 gange. Derudover skal en DRM-beskyttet bog senest downloades 60 dage efter købet, ellers udløber downloadlinket.

E-bøger beskyttet med Adobe DRM skal åbnes med et personligt Adobe ID. Har du spøgsmål til hvordan man opretter et Adobe ID skal du klikke her.