Hvordan indløser jeg et gavekort til riidr.dk?

Hvis du har et gavekort, som du vil bruge til et køb, skal du indløse det som en del af dine rabatter ved at indtaste koden til gavekortet som en del af dine indstillinger.

Når du har indtastet koden, skal du trykke på "Indløs" og herefter vil beløbet for gavekortet blive tilføjet til din balance.

Når du foretager køb på vores hjemmeside herefter, vil din balance altid blive brugt først, og i forbindelse med køb, vil du kunne se hvad din balance vil være efter dit køb.

Gavekort gælder 1 år fra købsdatoen, men du behøver selvfølgelig ikke bruge hele dit gavekort på een gang, og du kan altid se på din balance, hvor meget der er tilbage af dit gavekort.

Hvis du selv vil give et gavekort til riidr.dk, kan du se vores udvalg, der starter helt ned fra 50 kr.