Hvordan åbner jeg e-bøger beskyttet med DRM

Her kan du en komplet guide til hvordan du åbner dine DRM-beskyttede e-bøger, uanset om du vil læse på din PC, Mac eller i Riidr Bøger applikationen til iPad, iPhone eller Android.

PC/MAC

Start med at downloade programmet Adobe Digital Editions:

Klik her for at følge vores guide til PC.

Klik her for at følge vores guide til MAC.

Opret et Adobe ID (se vores guide til hvordan du opretter et Adobe ID)

Verificer dit Adobe ID med Adobe Digital Editions:

Log ind på din Riidr profil og gå til dit bibliotek. Klik på den DRM-beskyttede e-bog og klik herefter på "Download".

Når e-bogen er downloadet og ligger på din PC/MAC skal du højreklikke på den og vælge 'Åbn med' -> Adobe Digital Editions. Herefter åbnes Adobe Digital Editions og vil bede dig om at indtaste dit Adobe ID, samt det password du oprettede sammen med dit Adobe ID. Når du har indtastet disse skal du trykke på "Authorize".

Når dit Adobe ID er autoriseret, vil du få denne besked:

Så snart du trykker på OK vil din Adobe DRM-beskyttede e-bog automatisk åbne op på forsiden og så er du klar til at læse.

Hvis du ønsker at deautorisere dit Adobe ID skal du gå ind i Adobe Digital Editions og trykke på:

PC: CTRL+Shift+D

MAC: Cmd+Shift+D

Herefter vil du se lignende bokse hvori du bliver spurgt om du ønsker at deautorisere dit Adobe ID. Klik på "Erase Authorization" og vælg herefter "OK"

iOS/Riidr Bøger

Hvis du læser på en iPad eller iPhone, er det lettest at læse din bog i Riidr Bøger applikationen. Hvis ikke du allerede har downloadet den, kan du finde den her.

Opret et Adobe ID (Klik her for at se vores guide til oprettelse af Adobe ID).

Gå til 'Indstillinger' i applikationen og vælg 'Adobe ID'.

Indtast den mail og adgangskode du har oprettet til dit Adobe ID og klik på 'Log på'.

Har du ikke et Adobe ID kan du oprette et her ved at klikke på 'Opret Adobe konto'

Gå derefter tilbage til dit Riidr bibliotek og download bogen, hvorefter du kan åbne og læse den.

For at deaktivere dit Adobe ID på din iOS enhed skal du gå til 'Indstillinger' og vælge 'Adobe ID'. Tryk herefter på 'Deaktiver enhed'.

Android/Riidr Bøger

Hvis du læser på en Android tablet eller smartphone, er det lettest at læse din bog i Riidr Bøger applikationen. Hvis ikke du allerede har downloadet den, kan du finde den her.

Opret et Adobe ID (Klik her for at se vores guide til oprettelse af Adobe ID).

Gå til 'Indstillinger' i Riidr Bøger app'en og vælg 'Adobe ID'

Indtast dit Adobe ID og tryk herefter på 'Aktivér'

Gå nu tilbage til dit bibliotek og download din bog.

Ønsker du at deaktivere dit Adobe ID på din Android enhed skal du gå til 'Indstillinger' -> 'Adobe ID'. Tryk på knappen: "Deaktivér enhed":

Rigtig god læselyst!