Organiser dit Riidr bibliotek med lister og samlinger

I dit bibliotek på riidr.dk kan du organisere dine bøger så det passer til dig.

Se mere om hvordan du får mest muligt ud af biblioteket nedenfor.

Opret en ny samling i dit bibliotek

1) Gå til dit bibliotek

2) Indtast navnet på din nye samling og tryk på 'Tilføj' for at oprette din nye samling

3) Din nye samling er nu oprettet, og du kan begynde at tilføje bøger til den

NB! Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at ændre navnet på en samling efter du har oprettet den.

Tilføj bøger fra dit bibliotek til en samling

1) Klik på forsiden af den bog du vil tilføje, og klik herefter på den "Tilføj til:"

2) Du kan nu vælge hvilken samling, du vil tilføje din bog til

Del din samling på de sociale netværk

Du kan nemt dele din samling med dine venner og familie. Du kan sende dem linket eller dele linket på Facebook eller Twitter.

1) Gå til en af dine samlinger, og sæt et hak i kassen ud for "Indstillinger til deling".

2) Del din samling ved at klikke på Facebook- eller Twitter-ikonet for at dele på hhv. Facebook eller Twitter. Du kan også kopiere linket til samlingen og dele det på mail eller lignende.

Slet din samling

Gå til din samling og tryk på "Slet samling"

NB! Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at slette en enkelt bog fra din samling, men kun muligt at slette hele samlingen. Muligheden for at fjerne enkelte bøger fra en samling er på vej.

Sorter de bøger du har i dit bibliotek

Hvis du har mange bøger i dit bibliotek, kan du med fordel sortere dem efter titel eller forfatter. Som standard er dit bibliotek organiseret, så de bøger du senest har købt vises først.

NB. Muligheden for at oprette lister eksisterer kun via Riidrs hjemmeside.