Hvordan opsiger jeg et abonnement hos Riidr?

For at opsige dit abonnement skal du gøre følgende:

Log ind på Riidrs hjemmeside www.riidr.com.

I øverste højre hjørne skal du klikke på 'Konto' og derefter vælge 'Konto' på listen med muligheder, der kommer frem.

Du kommer nu ind til dine personlige oplysninger, hvor du skal klikke på menupunktet 'Abonnementer'

Her finder du alle oplysninger omkring dit nuværende abonnement, og ønsker du at opsige det, finder du også muligheden her

Klik på 'Opsig abonnement', og bekræft at du ønsker abonnementet opsagt.