Spørgsmål og Svar om Riidr One

Hvad koster Riidr One?

Riidr One koster kun 69 kr om måneden, og for det kan du hver måned vælge én ny e-bog eller lydbog, der er en del af udvalgskataloget for Riidr One.

Er lydbøger en del af Riidr One?

Ja! Som medlem af Riidr One, kan du vælge mellem mere end 1500 lydbøger.

Hvilke bøger er en del af Riidr One?

Du kan se på hver enkelt bog om den er en del af Riidr One. Mere end 5000 e-bøger og 1500 lydbøger er en del af Riidr One, så du har meget at vælge imellem.

Hvor kan jeg læse de bøger, der er en af Riidr One?

Du kan læse de e-bøger, der er en del af Riidr One, i Riidr Bøger applikationerne til iPad og iPhoneAndroid eller på din Kindle eller e-læser.

Derudover kan du også altid downloade dine bøger fra dit bibliotek på www.riidr.com, og læse dem i den applikation du foretrækker.

Lydbøgerne kan downloades i Riidr Bøger applikationen. Du kan også downloade dem til din computer og overføre dem til din mp3-afspiller eller afspille dem i musikprogrammet på din computer.

Hvad sker der hvis jeg ikke vil købe en bog en måned?

Hvis du en måned ikke vil købe en bog, kan du uden problemer fortsætte som medlem af Riidr One, og din ret til at vælge en bog vil overgå til den næste måned, hvor du så vil kunne vælge to bøger.

Hvad er bindingen?

Der er ingen binding. Du betaler 69 kr forud hver måned, og kan opsige dit medlemskab af Riidr One med en dags varsel.

Hvad hvis jeg ikke når at blive færdig med en bog i en måned?

Når du har downloadet din bog, kan du kan tage dig al den tid du vil til at læse den færdig. Hvis du opsiger dit medlemskab til Riidr One, går det derfor ikke ud over muligheden for at læse nogen af de bøger, du har købt som en del af Riidr One.

Kan jeg læse offline?

Ja. Når du har downloadet din bog og er logget ind i Riidr Bøger applikationerne til iPad og iPhone eller Android, kan du uden problemer læse uden at være på nettet.

Kan jeg læse på min Kindle?

Ja. Som udgangspunkt kan alle danske e-bøger der er en del af Riidr One sendes til Kindle med Riidrs send til Kindle funktion. Der kan undtagelsesvis være få danske e-bøger, der ikke kan læses på Kindle, og i så fald vil det fremgå af produktbeskrivelsen (se hvordan du kan se forskel).

Kan jeg læse på min e-læser?

Ja. E-bøger, der er en del af Riidr One, kan downloades og overføres til din e-læser (se guide).

Kan jeg downloade bøgerne?

Ja! Alle de bøger du har købt er dine egne, og du kan downloade dem og læse dem igen når som hest du har lyst. Du skal heller ikke skynde dig at blive færdig af frygt for du ikke længere har adgang til dine bøger.

Hvordan kan jeg se om en e-bog eller en lydbog er en del af Riidr One?

Alle de bøger der en del af Riidr One, står der "Riidr One" i øverste venstre hjørne.

Kan jeg se en liste, der kun indeholder Riidr One bøger?

Vi har desværre ikke en liste, der indeholder alle Riidr One bøgerne, men du kan sortere og filtrere i genrerne, og dermed vælge kun at søge efter de bøger indenfor en bestemt genre, som er Riidr One.

Klik på E-bøger eller Lydbøger i den blå bjælke øverst på Riidr.com, og vælg herefter den ønskede genre. Herefter skal du klikke på "Sortering og filtrering" som vist på nedenstående billede. Sæt hak i "Kun Riidr One bøger", hvorefter du kun vil blive præsenteret for bøger, inden for den valgte genre, der er en del af Riidr One abonnementet.

Hvordan kan jeg se om den bog er noget for mig?

Før du vælger om en bog er noget for dig, kan du læse et gratis uddrag af den via www.riidr.com.

Du skal blot klikke på "Læs gratis uddrag" på forsiden af bogen, og vælge om du vil læse det online, eller tilføje uddraget til dit bibliotek og læse det derfra.

Hvad gør jeg, hvis jeg er i tvivl om noget eller har andre spørgsmål?

Ring til os på 4844 0444 eller skriv til os på support@riidr.com