Kan jeg logge ind i Riidrs iOS applikationer med min e-mail?

Det er muligt at logge ind i vores Riidr Bøger applikation til iOS (iPad og iPhone) med enten din e-mail eller dit brugernavn.

Hvis du ikke kan huske, hvad dit brugernavn er, så find den e-mail, du modtog, da du oprettede dig som bruger hos Riidr. Heri står der hvilket brugernavn du oprettede dig med.

Hvis ovenstående ikke lykkes for dig, er du velkommen til at skrive til os på support@riidr.com. Skriv hvilken e-mail, du oprettede dig med, og så kan vi oplyse dig om, hvad dit brugernavn er.