Søg, overstreg og notér med Riidrs applikationer.

Når du læser i vores applikationer, kan du søge efter ord eller sætninger i dine e-bøger, du kan overstrege de steder du synes er ekstra interessante, og du kan notere mens du læser.

"Søge"-funtionen finder du ved at trykke midt på skærmen. Så dukker indstillingsmuligheder frem. Du skal trykke på det billede der forestiller en lup.

Skriv det ord eller den sætning du vil søge efter

Når du har søgt efter et ord, vil der dukke nogle resultater frem, og du kan vælge det, du mener er mest relevant for din søgning.

"Overstregning" (også kaldet "markering"), fungerer ved at man holder en finger inde på et ord et par sekunder, hvorefter der kommer to runde cirkler frem. Tryk på den ene cirkel og træk så cirklen hen så den dækker al det tekst du ønsker markeret. I det øjeblik et ord er markeret, vil der komme en sort boks frem hvori der står "Markering". Tryk først på denne knap når hele den ønskede tekst er markeret.

"Noter": Tryk på den markerede tekst og vælg "Note". Tryk på boksen og skriv dine tanker til det du læser.

Find dine noter sammen med dine bogmærker. Du finder bogmærkerne i oversigten over dit bibliotek ved at gå til menuen i øverste venstre hjørne og vælge 'Bogmærker' .

Du kan til enhver tid slette dine markeringer og noter. Dette kan gøres på 2 måder:

Den ene måde, er at trykke på den markerede tekst, når du er ved at læse bogen og vælge "Slet".

Den anden måde, er at finde noten i "Bogmærker" og holde fingeren nede på noten indtil en rød cirkel med en hvid streg dukker op. Tryk på den  og tryk derefter på 'Slet'.