Kan lydbøger afspilles i Riidr Bøger applikationen til iPad, iPhone og Android?

Ja, lydbøger kan afspilles i Riidr Bøger app'en.

Log ind med samme brugernavn og adgangskode som på Riidrs hjemmeside
Da vil du se lydbogen klar til download
Tryk let på forsiden af din lydbog, så går downloadprocessen i gang

Når lydbogen er downloadet, kan du åbne og afspille den ved igen at give forsiden et let tryk.

Vær opmærksom på at lydbøger er tungere end e-bøger. De er derfor også mere fintfølende når det kommer til downloadprocessen. For at downloade dem, skal du derfor sikre dig, at din netforbindelse er god og stabil, og at den ikke hopper mellem 3/4G og Wifi mens du downloader.