Hvad er en e-læser?

En e-læser, eller e-reader, er en enhed som er specifikt beregnet til at læse e-bøger på.

Det kan være enheder som Kindle, Pocketbook eller Kobo. Dette er enheder, som er gode at læse e-bøger på, hvis du f.eks. læser dine e-bøger udenfor eller på ferier med meget sollys, da der ikke er genskin i denne type skærme.

E-læsere forbindes ofte med enheder, som gør brug af den såkaldte e-ink teknologi. Dvs. at skærmen på en e-læser oftest er i sort / hvid.

Læs mere om forskellen på e-reader og en tablet her. Vi giver også gode råd til hvilken du bør vælge her.

Er du interesseret i en e-boglæser kan de købes her:

Kindleshop.dk

KindleShop er et dansk-ejet firma med speciale i salg af e-bogslæsere og tilbehør.