Hvor kan du læse din e-bog?

E-bøger kan læses på en computer, tablet, smartphone og e-læser.
Det eneste, det kræver er, at du har et e-bogsprogram installeret på din enhed.

Hvordan forlaget har valgt at beskytte den e-bog du køber, er afgørende for hvilket program du kan læse din e-bog i.

Der er to former for beskyttelse: Vandmærke og Adobe DRM. Ca. 85% af de e-bøger vi sælger er beskyttet med et vandmærke, og de resterende 15% er beskyttet med Adobe DRM.

For hver e-bog på vores hjemmeside, kan du, som en del af bogens detaljer, se beskyttelsen under "Beskyttelse"

E-bøger beskyttet med vandmærke kan læses på alle e-læsere der kan håndtere epub-filer, og det inkluderer også iBooks og Kindle. (Se hvordan du kan sende dine e-bøger til din Kindle)

E-bøger beskyttet med Adobe DRM, kræver derimod et Adobe ID, og kan ikke åbnes i hverken iBooks eller læses på Kindle. Hvis du foretrækker at læse i iBooks eller på din Kindle, skal du derfor være særligt opmærksom på hvilken beskyttelse der er på e-bogen før du køber den.

Er du interesseret i en e-boglæser kan de købes her:

Kindleshop.dk

KindleShop er et dansk-ejet firma med speciale i salg af e-bogslæsere og tilbehør.