Hvad er en lydbog?

En lydbog er en bog, som er indlæst, så du lytter til den i stedet for at læse den.

Lydbøger adskiller sig derfor fra almindelige e-bøger, men de har mange fordele:

• Du kan lytte til dem, også selvom du ikke kan læse
  • Du kan opleve en ekstra dimension ved bogen gennem oplæsningen
  • Du kan dele oplevelsen af bogen ved at lytte til den sammen med andre.
  • Du kan lytte til lydbøger, mens du er i gang med andre ting, f.eks. mens du kører bil, cykler eller vasker op

Lydbøger hos Riidr er i download-format, og de skal downloades enten til computer, eller direkte i Riidrs applikation til iPhone, iPad og Android-enheder.