Hvordan kan jeg se om min e-bog er ved at blive sendt til min Kindle?

Når du, fra dit Riidr bibliotek, har sendt en e-bog til din Kindle, kan der godt gå nogle minutter før den dukker op på din Kindle.

Før du kontakter os, for at høre om det virker, kan du se, om bogen er på vej til at blive leveret ved at logge ind under dine Kindle Personal Document Settings hos Amazon. Under "Your Content" -> "Books" skal du se vælge "Pending Deliveries"

Her vil du kunne se, om din bog er ved at blive leveret til din Kindle, og hvis den er her, er den på vej til din Kindle og konverteringen har virket fint.