Hvordan opsiger jeg mit Klub Riidr medlemskab?

Du opsiger dit medlemskab på Klubriidr.dk. Klik på 'Konto' og vælg 'Konto' på den liste der kommer frem. På siden med dine profilindstillinger finder du menupunktet 'Abonnementer'. Klik på ’Opsig abonnement’ og herefter vil du blive bedt om at bekræfte, at du vil opsige medlemskabet. Sæt kryds i boksen ’Opsig abonnement’ og tryk på den blå knap ’Bekræft’.

Du kan let reaktivere dit medlemskab igen under dine profilindstillinger på klubriidr.dk, under abonnementer. Klik på ’Reaktiver’ ud for Klub Riidr.