Kan jeg slette e-bøger fra mit bibliotek i Riidr applikationen?

E-bøger købt hos Riidr, som ligger i Riidr Bøger applikationen bliver aldrig slettet helt fra din konto, men du kan slette e-bøger på din lokale enhed i applikationen. På den måde kan du bedre holde styr på, hvilke e-bøger du i øjeblikket læser.

Hvis du vil slette bøgerne skal du gøre det via hjemmesiden, og kan følge denne guide.

Du sletter e-bøger i Riidr applikationen ved at trykke og holde fingeren på en titel. En række muligheder vil dukke op, og du vælger herefter "slet fra enhed".

Når du har trykket på Slet fra enhed vil e-bogen stadig ligge i dit bibliotek med mærkatet "ikke hentet". Dette skal du blot trykke på, hvis du ønsker at få bogen tilbage til din enhed, og downloadningen vil starte.

Ønsker du at slette smagsprøver kan du gøre dette på samme måde. Smagsprøverne vil dog ikke længere være at finde i listen over dine e-bøger, men kan hentes fra markedet igen, skulle du ønske det.