Spørgsmål og svar om Klub Riidr

Hvad er Klub Riidr?

Klub Riidr er Danmarks første digitale bogklub. Hver kalendermåned har du mulighed for at hente 8 udvalgte bøger for kun 39 kr./måned. Du kan læse bøgerne på din PC/Mac, tablet, mobil eller e-læser. Du kan også let sende bøgerne til Kindle.

Hvad får jeg?

For 39 kr. om måneden får du mulighed for at hente 8 udvalgte bøger. Du ejer bøgerne, de forsvinder ikke hvis du melder dig ud.

Hvordan kommer jeg i gang?

For at blive medlem af Klub Riidr og få adgang til dine første bøger skal du oprette dig som bruger. Klik på 'Tilmeld dig her' knappen på http://klubriidr.dk eller klik her

For at hente og/eller læse dine bøger på mobilen anbefaler vi, at du downloader vores app Riidr Bøger i App Store eller Google Play. Når du er medlem vil du kunne se et Klub Riidr menupunkt i Riidr Bøger applikationen. Herfra vil du kunne hente dine Klub Riidr bøger.

Hvad dækker mit medlemskab?

Et Klub Riidr medlemskab er løbende og fornyes hver den første i måneden indtil du opsiger det. Medlemskabet kan opsiges når som helst.

Du betaler dit medlemskab pr. kalendermåned, ligemeget om du melder dig ind den 1. eller den 30. i måneden. Opsiger du dit medlemskab senest dagen inden en ny periode begynder, betaler du ikke for en ny periode.

Hvordan betaler jeg?

Ved oprettelse tilmelder du et kreditkort. Hver den første i måneden fornyes medlemskabet, og den månedlige betaling trækkes automatisk fra din konto.

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Du opsiger dit medlemskab under dine profilindstillinger på klubriidr.dk, under abonnementer. Klik på 'Opsig abonnement' og herefter vil du blive bedt om at bekræfte, at du vil opsige medlemskabet. Sæt kryds i boksen ”Opsig abonnement” og tryk på den blå knap ”Bekræft”.

Kan jeg blive medlem igen efter opsigelse?

Hvis du tidligere har medlem af Klub Riidr, kan du let reaktivere medlemskabet under dine profilindstillinger på http://klubriidr.dk, under abonnementer. Klik på ”Reaktiver” på Klub Riidr abonnementet. Alternativt kan du også vælge at klikke på 'Tilmeld dig her' knappen på http://klubriidr.dk eller klik her

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp kontakt vores support på telefon 48440444 eller send os en mail på support@riidr.com

Du kan også holde dig opdateret i vores support forums på http://support.riidr.com