Hvordan bliver jeg medlem af Klub Riidr?

For at blive medlem af Klub Riidr skal du oprette en riidr profil.

Har du ikke en riidr profil:

1. Gå ind på klubriidr.dk og klik på ’Tilmeld dig her’ knappen eller følg dette link
  2. Opret en profil ved at udfylde alle felterne og klik på ’Opret profil’
  3. Du vil nu blive logget ind som bruger.
  4. Når du har accepteret betingelserne for medlemskabet skal du klikke på 'Bekræft'-knappen.
  5. Du skal nu udfylde dine betalingsoplysninger, og når din betaling er gennemført, vil du se en boks hvor du kan gå til Klub Riidr og hente månedens bøger.

Hvis du allerede har en riidr profil:

1. Gå ind på riidr.dk og klik på ’Abonnementer’ i menuen
  2. Vælg Klub Riidr ved at trykke på den blå knap hvor beløbet står
  3. Når du har accepteret betingelserne for medlemskabet, skal du klikke på ’Bekræft’-knappen
  4. Du skal nu udfylde dine betalingsoplysninger, og når din betaling er gennemført, vil du se en boks hvor du kan gå til Klub Riidr og hente månedens bøger.