Hvad er fordelene ved at være Klub Riidr medlem?

Klub Riidr er Danmarks første digitale bogklub. For 39 kr. om måneden kan du hente 8 bøger hver kalendermåned. Sortimentet bliver nøje udvalgt og består af romaner, krimier og fagbøger, så der er noget for enhver smag.

De bøger du henter er dine, de forsvinder ikke hvis du melder dig ud, og de kan læses på den enhed du ønsker. PC/Mac, mobil, tablet eller e-bogslæser inklusiv Kindle.

Hold dig opdateret om Klub Riidr på vores Facebook side, klik her